Марки : Perfetto

назад

Perfetto Perfetto е собствена търговска марка на Мегатрейд Експрес ООД. Под тази марка фирмата разработва различни продукти, отговарящи на изискванията на своите клиенти.

От Perfetto

Perfetto Smart - бели, 100% целулоза

кухненски ролки Perfetto Smart - бели, 100% целулоза


повече Decor - 100% целулоза, декорирани

салфетки Decor - 100% целулоза, декорирани


повече

Марки